Безпрецедентно е решението за отзоваването на руските дипломати и е трудно да

...
Безпрецедентно е решението за отзоваването на руските дипломати и е трудно да
Коментари Харесай

Йотова попари властта, какво каза за руските дипломати

" Безпрецедентно е решението за отзоваването на съветските дипломати и е мъчно да бъде коментирано, тъй като нямаме никаква информация ", съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова, съобщи Българска телеграфна агенция. " Безпрецедентно е, тъй като е взето от държавно управление, което към този момент е изгубило доверието на българския парламент, което е получило избор на съмнение и е в оставка ", сподели тя. Според нея е било редно сходно решение да бъде взето с отговорността на идващия кабинет.

„ Нямаме информация какво е наложило още нощес да се вземе това решение “, сподели Йотова и акцентира, че е сюрпризирана, тъй като става въпрос за правила, закони и Конституция. „ Ние виждаме, че законите и Конституцията се нарушават с лека ръка, само че въпреки всичко имаше и други държавни управления, които в последните дни на своето ръководство сменяха бордове, назначаваха, уволняваха, само че за първи път в моята политическа биография виждам да се вземат решения, които имат външнополитически темперамент и уреждат двустранни връзки “, сподели вицепрезидентът. И изрази вяра да не се стигне до най-тежката мярка – разкъсване на дипломатическите връзки.

Вицепрезидентът Илияна Йотова взе участие в тържествата в Павликени, отдадени на основаването му за град преди 79 години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР